Rick Gifford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 2011 Omar (gościnnie)
8.1 2009 Omar (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Omar (gościnnie)
7.5 2005 Omar (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Omar (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Omar (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Omar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rick Gifford filmy Rick Gifford najlepsze filmy Rick Gifford zdjęcia Rick Gifford galeria Rick Gifford biografia Rick Gifford nominacje Rick Gifford nagrody i wyróżnienia Rick Gifford filmografia Rick Gifford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.