Rick Aiello
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
0.0 2011 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Ray-Ray D'Abaldo (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
5.0
Brooklińczycy
Brooklyn State of Mind, A
1997 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.5 1997 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.8
Ślepy zaułek
Clockers
1995 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
8.0
Zemsta adwokata
Power of Attorney
1995 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
6.0 1993 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.6 1993 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.7
Malaria
Jungle Fever
1991 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.0
Dobry gliniarz
One Good Cop
1991 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.2
Ostatnia rozgrywka
Closer, The
1990 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
6.3
Noce Harlemu
Harlem Nights
1989 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.7
Rób co należy
Do the Right Thing
1989 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
8.0 1987 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
6.7
Ulice złota
Streets of Gold
1986 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia bokserski (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rick Aiello filmy Rick Aiello najlepsze filmy Rick Aiello zdjęcia Rick Aiello galeria Rick Aiello biografia Rick Aiello nominacje Rick Aiello nagrody i wyróżnienia Rick Aiello filmografia Rick Aiello aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.