Richard Wilson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Gaius
6.3 2009 Gaius
7.5 2008 Gaius
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Dr Constantine (gościnnie)
7.3 2003 Gaius
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Gaius
0.0 2001 Gaius
7.6
Córki McLeoda
McLeod's Daughters
2001 Gaius
0.0 1999 Gaius
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Gaius
7.5
Człowiek, który wiedział za mało
Man Who Knew Too Little, The
1997 Gaius
8.4
Ojciec Ted
Father Ted
1995 Gaius
1.0 1991 Gaius
7.7
Jaś Fasola
Mr. Bean
1990 Gaius
7.3
Jak zrobić karierę w reklamie
How to Get Ahead in Advertising
1989 Gaius
8.5 1988 Gaius
5.0 1987 Gaius
0.0 1986 Gaius
10.0 1985 Gaius
0.0 1985 Gaius
10.0 1985 Gaius
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Gaius
0.0 1983 Gaius
0.0 1983 Gaius
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Gaius
0.0 1972 Gaius
6.5 1972 Gaius
7.6 1970 Gaius
0.0 1967 Gaius
7.7
Dama z Szanghaju
Lady from Shanghai, The
1947 Gaius

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Wilson filmy Richard Wilson najlepsze filmy Richard Wilson zdjęcia Richard Wilson galeria Richard Wilson biografia Richard Wilson nominacje Richard Wilson nagrody i wyróżnienia Richard Wilson filmografia Richard Wilson aktor Richard Wilson reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.