Richard Vernon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1994 Sir Horace Mainwaring
9.7 1992 Generał
0.0 1989 Bingham (gościnnie)
8.7 1989 Chester Chuckles (gościnnie)
7.9
Pan wzywał, Milordzie?
You Rang, M'lord?
1988 Hrabia Swaffham (gościnnie)
7.9 1986 Markiz Winchester
9.0
Tak jest, panie premierze
Yes, Prime Minister
1986 Sir Desmond Glazebrook (gościnnie)
0.0 1986 Lord Gilbert (gościnnie)
0.0 1986 Sir Nicholas Fanner
7.9 1986 Roger Nettleton (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Dr Richard Payton (gościnnie)
0.0 1985 Oliver Purcell
7.5 1982 Sir Edward Gait
0.0 1982 Herbert Browne-Lacey
7.5 1981 Henry
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Sir Desmond Glazebrook (gościnnie)
7.6
Czynnik ludzki
Human Factor, The
1979 Sir John Hargreaves
0.0 1978 Lord Greenham
0.0 1978 Sir Geoffrey (gościnnie)
7.4
Różowa Pantera kontratakuje
Pink Panther Strikes Again, The
1976 Profesor Hugo Fassbender
0.0 1976 Major Toby Smith-Barton
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Lord Bartelsham (gościnnie)
0.0
Edward VII
Edward the King
1975 Lord Salisbury
0.0 1972 Sir Richard McKenzie (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Sir Maxwell Dean (gościnnie)
7.7
Perswazje
Persuasion
1971 Admirał Croft
0.0 1969 Pułkownik Loring (gościnnie)
0.0 1969 Beverley Sugden (gościnnie)
0.0 1969 Carlton (gościnnie)
0.0 1967 Oldenshaw
0.0 1966 Profesor Kempe(gościnnie)
0.0 1966 Sir Ralph Townley (gościnnie)
0.0 1965 Oldenshaw
7.0 1965 Henry Gore-Browne / Raoul
10.0 1964 (gościnnie)
0.0 1963 Keith Saville / Leonard Boaze(gościnnie)
0.0 1962 Pan Endworthy (gościnnie)
8.6 1962 Humphries (1962) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Sir John Ripwell (gościnnie)
4.0 1961 Generał
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Lord Matterley (1962) (gościnnie)
0.0 1960 Viney / John Crewe / John Paxton
0.0 1960 Northwood (gościnnie)
0.0 1959 Charles Lacey / John Eldin (gościnnie)
7.6 1955 Doktor James Cresswell / Mortimer / Richard Starter / Sir Hector Rose / Tom Asher

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Vernon filmy Richard Vernon najlepsze filmy Richard Vernon zdjęcia Richard Vernon galeria Richard Vernon biografia Richard Vernon nominacje Richard Vernon nagrody i wyróżnienia Richard Vernon filmografia Richard Vernon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.