Richard Syms
Data urodzenia: 1943
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 (niewymieniony w czołówce)
7.2 2009 Wielebny
8.3
Królowa dziewica
Virgin Queen, The
2005 Dworzanin
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Wikary (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Rolnik
5.0 1998 Ken (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Bream (gościnnie)
7.9
Sekrety i kłamstwa
Secrets & Lies
1996 Pastor
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Odźwierny (gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Doręczyciel (gościnnie)
9.7 1992 Pastor
7.9 1990 Symonds
8.4 1989 Kierownik (gościnnie)
6.0 1988 Paul
8.0 1979 Drummond (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Syms filmy Richard Syms najlepsze filmy Richard Syms zdjęcia Richard Syms galeria Richard Syms biografia Richard Syms nominacje Richard Syms nagrody i wyróżnienia Richard Syms filmografia Richard Syms aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.