Richard Steinmetz
Data urodzenia: 1959-02-01
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2004 Jules Rosenthal (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jules Rosenthal (gościnnie)
7.5 2002 Trener Binsack (gościnnie)
7.3
Piękna i szalona
Crazy/Beautiful
2001 Jules Rosenthal (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jules Rosenthal (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Jules Rosenthal (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jules Rosenthal (gościnnie)
8.4 1999 Jules Rosenthal (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Jules Rosenthal (gościnnie)
6.8 1996 Jules Rosenthal (gościnnie)
10.0 1995 Jules Rosenthal (gościnnie)
5.8 1992 Jules Rosenthal (gościnnie)
6.7 1992 Jules Rosenthal (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Jules Rosenthal (gościnnie)
10.0 1991 Jules Rosenthal (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Jules Rosenthal (gościnnie)
8.3 1983 Jules Rosenthal (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Steinmetz filmy Richard Steinmetz najlepsze filmy Richard Steinmetz zdjęcia Richard Steinmetz galeria Richard Steinmetz biografia Richard Steinmetz nominacje Richard Steinmetz nagrody i wyróżnienia Richard Steinmetz filmografia Richard Steinmetz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.