Richard S. Castellano
Data urodzenia: 1933-09-04
Miejsce urodzenia: 1988-12-10
Stan cywilny: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1982 Agent
6.5 1981 Giusseppe "Joe the Boss" Masseria
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Peter Clemenza
7.3
Zakochani i inni
Lovers and Other Strangers
1970 Frank Vecchio
6.5
Gwiezdny powóz
Star Wagon, The
1967
8.3 1967 (gościnnie)
8.5 1958 Barman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard S. Castellano filmy Richard S. Castellano najlepsze filmy Richard S. Castellano zdjęcia Richard S. Castellano galeria Richard S. Castellano biografia Richard S. Castellano nominacje Richard S. Castellano nagrody i wyróżnienia Richard S. Castellano filmografia Richard S. Castellano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.