Richard Portnow
Data urodzenia: 1947-01-26
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Barney Balaban
7.1 2012 Barney Balaban
0.0 2011 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
0.0 2011 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
0.0 2011 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
0.0 2010 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.0
Jak to się robi w Ameryce
How to Make It in America
2010 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.3 2010 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.9
Prawo zemsty
Law Abiding Citizen
2009 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Phil (gościnnie)
6.6 2006 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
5.0 2006 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.8 2001 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.4
Ghost Dog: Droga samuraja
Ghost Dog: The Way of the Samurai
1999 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.0
Alibi
Lured Innocence
1999 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.0 1999 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
1.0 1998 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.1
Cień wątpliwości
Shadow of Doubt
1998 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.2 1996 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
9.5
Okrutne ulice
EZ Streets
1996 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.5
Siedem
Se7en
1995 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.0
Pan domu
Man of the House
1995 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
8.0 1995 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.0 1995 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
5.0
W majestacie prawa
Trial by Jury
1994 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
4.8 1993 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.0
Brudne pieniądze
There Goes the Neighborhood
1992 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.0 1992 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.5 1991 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.8 1991 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.0
Gliniarz w przedszkolu
Kindergarten Cop
1990 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.7
Hawana
Havana
1990 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.8
Ciotka Julia i skryba
Tune in Tomorrow...
1990 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.2 1989 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.2
Bliźniacy
Twins
1988 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.8 1987 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.9
Wet za wet
Tin Men
1987 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.0 1987 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.8 1987 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
6.4 1985 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Adwokat Harold 'Mel' Melvoin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Portnow filmy Richard Portnow najlepsze filmy Richard Portnow zdjęcia Richard Portnow galeria Richard Portnow biografia Richard Portnow nominacje Richard Portnow nagrody i wyróżnienia Richard Portnow filmografia Richard Portnow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.