Richard Morant
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Sir Derek Janus
7.0 1997 Reżyser
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Tomlin (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Pan Lenoir (gościnnie)
7.0 1993 Pan Dunfield (gościnnie)
6.4
Skandal
Scandal
1989 D'Lazlo
8.5 1985 Kapitan 'Titus' Oates
5.0 1983 Johnny Dairy
8.0 1982 Dermot West (odcinek 8)
7.4 1981 Martin Jerbourg (gościnnie)
8.2
Porwany za młodu
Kidnapped
1978 Urzędnik
0.0 1976 Howard Blenkiron(gościnnie)
9.0 1975 Dr Enys
7.0 1972 David Mitchell (gościnnie)
0.0 1971 Flashman
7.6
Bitwa o Anglię
Battle of Britain
1969 Pilot (Sekcja Czerwona)(niewymieniony w czołówce)
7.0 1965 Książę Yussupov / Solanio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Morant filmy Richard Morant najlepsze filmy Richard Morant zdjęcia Richard Morant galeria Richard Morant biografia Richard Morant nominacje Richard Morant nagrody i wyróżnienia Richard Morant filmografia Richard Morant aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.