Richard Long
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1976 Ronnie(gościnnie)
10.0 1973 Ernie Paine
6.7 1969 (gościnnie)
10.0 1963 Major Ben Dawson (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Eddie Breech (gościnnie)
10.0 1960 Morgan Mayberry (gościnnie)
5.6 1959 Rex Randolph (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Wuj Rick / David Andrew Gurney (gościnnie)
7.4 1959 Gore Stanhope (gościnnie)
6.8 1958 Rex Randolph (1960-1961)
10.0 1958 Zachary (gościnnie)
7.0 1957 Dave (gościnnie)
10.0 1957 Kapitan Clayton Raymond (gościnnie)
6.0 1957 Jason (gościnnie)
7.0 1957 Dr Jeremy Wilson (gościnnie)
7.5 1957 Dżentelmen Jack Darby (gościnnie)
8.5 1957 Allan Bishop (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Paul Devore (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
6.0 1955 Terry (gościnnie)
8.0 1954 Scanlon
5.8 1954 Max Harris (gościnnie)
8.7 1954 Paul Durand (gościnnie)
4.6 1953 Howard Carter
7.0 1952 Sierżant sztabowy Rose
6.0 1951 (gościnnie)
8.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Long filmy Richard Long najlepsze filmy Richard Long zdjęcia Richard Long galeria Richard Long biografia Richard Long nominacje Richard Long nagrody i wyróżnienia Richard Long filmografia Richard Long aktor Richard Long reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.