Richard Lewis
Data urodzenia: 1947-06-29
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Joyce Lapinsky (od 2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (2000)
CSI: Crime Scene Investigation

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Golem (głos) (gościnnie)
10.0 2009 Golem (głos) (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Golem (głos) (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Stan (gościnnie)
7.6 2001 Golem (głos) (gościnnie)
4.7 1998 Golem (głos) (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Golem (głos) (gościnnie)
6.6 1997 Golem (głos) (gościnnie)
7.0 1997 Golem (głos) (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Golem (głos) (gościnnie)
7.8
Zostawić Las Vegas
Leaving Las Vegas
1995 Golem (głos) (gościnnie)
9.0 1995 Golem (głos) (gościnnie)
6.3 1995 Golem (głos) (gościnnie)
0.0 1993 Golem (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Golem (głos) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Golem (głos) (gościnnie)
4.5
Niewłaściwi faceci
Wrong Guys, The
1988 Golem (głos) (gościnnie)
7.1 1984 Golem (głos) (gościnnie)
10.0 1979 Golem (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Lewis filmy Richard Lewis najlepsze filmy Richard Lewis zdjęcia Richard Lewis galeria Richard Lewis biografia Richard Lewis nominacje Richard Lewis nagrody i wyróżnienia Richard Lewis filmografia Richard Lewis aktor Richard Lewis reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.