Richard Kline
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
5.7
Harry i Hendersonowie (1991)
Harry and the Hendersons

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Ted (gościnnie)
1.0 2001 Ted (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Ted (gościnnie)
7.8 1998 Ted (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Ted (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Ted (gościnnie)
8.1 1996 Ted (gościnnie)
7.6 1993 Ted (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Ted (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Ted (gościnnie)
8.2 1989 Ted (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Flint Guccione (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Ted (gościnnie)
7.9
Partnerzy
Sidekicks
1986 Ted (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Ted (gościnnie)
6.3 1986 Ted (gościnnie)
5.7 1986 Ted (gościnnie)
7.6 1984 Ted (gościnnie)
6.3 1983 Ted (gościnnie)
7.1 1982 Ted (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Ted (gościnnie)
10.0 1979 Ted (gościnnie)
7.2 1978 Ted (gościnnie)
7.0
Siódma Aleja
Seventh Avenue
1977 Ted (gościnnie)
7.7 1977 Ted (gościnnie)
7.5 1977 Ted (gościnnie)
7.8 1976 Ted (gościnnie)
7.8 1972 Ted (gościnnie)
6.3 1970 Ted (gościnnie)
7.7 1968 Ted (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Kline filmy Richard Kline najlepsze filmy Richard Kline zdjęcia Richard Kline galeria Richard Kline biografia Richard Kline nominacje Richard Kline nagrody i wyróżnienia Richard Kline filmografia Richard Kline aktor Richard Kline reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.