Richard Kind
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Pan Corman (gościnnie)
7.3 2012 Pan Corman (gościnnie)
7.4 2012 Max Klein
7.4 2011 Pan Corman (gościnnie)
5.5 2010 Pan Corman (gościnnie)
8.0 2009 Pan Corman (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Rysiek (głos) (gościnnie)
7.9 2008 Pan Corman (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Pan Corman (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Pan Corman (gościnnie)
8.8 2005 Pan Corman (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Pan Corman (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Pan Corman (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Pan Corman (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Artie (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Pan Corman (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Pan Corman (gościnnie)
5.5 2001 Pan Corman (gościnnie)
7.6 2001 Pan Corman (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Pan Corman (gościnnie)
6.9 1999 Pan Corman (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Pan Corman (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Pan Corman (gościnnie)
9.0 1996 Pan Corman (gościnnie)
0.0 1995 Pan Corman (gościnnie)
10.0 1993 Pan Corman (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Pan Corman (gościnnie)
6.1
Komik na sobotę
Mr. Saturday Night
1992 Pan Corman (gościnnie)
6.8 1991 Pan Corman (gościnnie)
6.8 1988 Pan Corman (gościnnie)
7.0 1987 Pan Corman (gościnnie)
9.0 1985 Pan Corman (gościnnie)
6.4 1983 Pan Corman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Kind filmy Richard Kind najlepsze filmy Richard Kind zdjęcia Richard Kind galeria Richard Kind biografia Richard Kind nominacje Richard Kind nagrody i wyróżnienia Richard Kind filmografia Richard Kind aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.