Richard Kahan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008 Urzędnik (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jeff Sparhawk (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Urzędnik (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Urzędnik (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Urzędnik (gościnnie)
7.2 2001 Bitterman / Brennan (gościnnie)
7.8 2000 Urzędnik (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Urzędnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Kahan filmy Richard Kahan najlepsze filmy Richard Kahan zdjęcia Richard Kahan galeria Richard Kahan biografia Richard Kahan nominacje Richard Kahan nagrody i wyróżnienia Richard Kahan filmografia Richard Kahan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.