Richard Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Terry JohnsonFranklin
6.8 2007 Terry JohnsonFranklin
7.8 2005 Hector Robinson
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Terry JohnsonFranklin
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Bernard Qualtrough
6.5 2001 Terry JohnsonFranklin
6.5 2000 Terry JohnsonFranklin
0.0 1998 Roger Redfield
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 James Fitzroy (gościnnie)
8.6 1992 Terry JohnsonFranklin
9.7 1992 Oliver
7.0 1991 Wielebny Charles Quentin (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (gościnnie)
7.9 1986 Terry JohnsonFranklin
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Daish (gościnnie)
8.2 1980 Alex Constantine (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Generał brygady Allistair Ffolkes (gościnnie)
7.2 1979 Parnell (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Terry JohnsonFranklin
6.7
Mojżesz Prawodawca
Moses the Lawgiver
1974 Terry JohnsonFranklin
10.0 1973 Bruce Sexton (gościnnie)
6.2
Król Edyp
Oedipus the King
1968 Terry JohnsonFranklin
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 James Jarvis (gościnnie)
0.0 1959 Terry JohnsonFranklin
7.6 1955 John Fleming
8.3
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1952 Terry JohnsonFranklin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Johnson filmy Richard Johnson najlepsze filmy Richard Johnson zdjęcia Richard Johnson galeria Richard Johnson biografia Richard Johnson nominacje Richard Johnson nagrody i wyróżnienia Richard Johnson filmografia Richard Johnson aktor Richard Johnson reżyser Richard Johnson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.