Richard Ian Cox
Data urodzenia: 1973-10-03
Miejsce urodzenia: St. Asaph, Walia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Becky (od 10.06.2006).

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Donnie (gościnnie)
7.7 2011 Stróż (gościnnie)
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Stróż (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Donnie (gościnnie)
7.8 2008 Donnie (gościnnie)
6.8
Mistrzowie science-fiction
Masters of Science Fiction
2007 Donnie (gościnnie)
7.7 2006 Donnie (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Donnie (gościnnie)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Donnie (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Donnie (gościnnie)
9.0 2003 Donnie (gościnnie)
9.0 2002 Donnie (gościnnie)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Donnie (gościnnie)
6.9 2000 Donnie (gościnnie)
4.0
Nieśmiertelny
Immortal, The
2000 Donnie (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Donnie (gościnnie)
4.0 1999 Donnie (gościnnie)
7.0 1998 Donnie (gościnnie)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Donnie (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Donnie (gościnnie)
7.6
Przygody Shirley Holmes
Adventures of Shirley Holmes, The
1996 Donnie (gościnnie)
10.0
Two
1996 Donnie (gościnnie)
7.7 1995 Donnie (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Donnie (gościnnie)
7.4 1993 Donnie (gościnnie)
8.1 1993 Donnie (gościnnie)
8.0
Przygody Blackiego
Black Stallion, The
1990 Donnie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Ian Cox filmy Richard Ian Cox najlepsze filmy Richard Ian Cox zdjęcia Richard Ian Cox galeria Richard Ian Cox biografia Richard Ian Cox nominacje Richard Ian Cox nagrody i wyróżnienia Richard Ian Cox filmografia Richard Ian Cox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.