Richard Hope
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2004 Patrick Walters (gościnnie)
0.0 2004 George Collins
6.4 2003 Doktor Currie (gościnnie)
6.0 2003 DS Barry Purvis
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Brownlow (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Frank Vaudrey (gościnnie)
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Peter Taylor (gościnnie)
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Doktor Kingswood (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Roger Sandford (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Gordon Brierly (gościnnie)
9.7 1995 Richard
3.0 1995 Stuart Freeman
7.0 1993 Roy Shearer (gościnnie)
0.0 1989 Alan Warburton (gościnnie)
7.3
Kochanica Francuza
French Lieutenant's Woman, The
1981 Asysent nr 3
8.6 1981 Hooper
7.6 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Hope filmy Richard Hope najlepsze filmy Richard Hope zdjęcia Richard Hope galeria Richard Hope biografia Richard Hope nominacje Richard Hope nagrody i wyróżnienia Richard Hope filmografia Richard Hope aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.