Richard Harrington
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2007 Daf Parry
8.2
Komisariat Holby
Holby Blue
2007 DS Luke French
8.4
Samotnia
Bleak House
2005 Allan Woodcourt (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Will North
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Lee Walmsley (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Leo Fincher (gościnnie)
0.0 1994 Paul Tam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Harrington filmy Richard Harrington najlepsze filmy Richard Harrington zdjęcia Richard Harrington galeria Richard Harrington biografia Richard Harrington nominacje Richard Harrington nagrody i wyróżnienia Richard Harrington filmografia Richard Harrington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.