Richard Graham
Data urodzenia: 1960-05-10
Miejsce urodzenia: Farnborough, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Yvonne, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Kwatermistrz Rowe
7.0 2008 Kwatermistrz Rowe
7.3
W stronę gór
Rockface
2002 Kwatermistrz Rowe
10.0 2001 Kwatermistrz Rowe
8.8 2000 Kwatermistrz Rowe
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Kwatermistrz Rowe
0.0 1998 Kwatermistrz Rowe
7.5 1997 Kwatermistrz Rowe
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Kwatermistrz Rowe
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Kwatermistrz Rowe
0.0 1994 Kwatermistrz Rowe
8.2
W imię ojca
In the Name of the Father
1993 Kwatermistrz Rowe
6.8 1992 Kwatermistrz Rowe
6.5
Podejrzenie
Under Suspicion
1991 Kwatermistrz Rowe
7.4
Bunt na Bounty
Bounty, The
1984 Kwatermistrz Rowe
7.4 1981 Kwatermistrz Rowe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Graham filmy Richard Graham najlepsze filmy Richard Graham zdjęcia Richard Graham galeria Richard Graham biografia Richard Graham nominacje Richard Graham nagrody i wyróżnienia Richard Graham filmografia Richard Graham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.