Richard Gant
Data urodzenia: 1944-03-10
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Dr Rhodes (gościnnie)
6.8 2010 Dr Rhodes (gościnnie)
7.2 2009 Dr Rhodes (gościnnie)
8.0 2007 Dr Rhodes (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Sędzia (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Arthur Lang (gościnnie)
8.0 2004 Hostetler (gościnnie)
7.2 2001 Dyrektor Reynolds (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Dr Rhodes (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Dr Rhodes (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Dr Rhodes (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Dr Rhodes (gościnnie)
7.0 1999 Dr Rhodes (gościnnie)
7.7
Big Lebowski
Big Lebowski, The
1998 Dr Rhodes (gościnnie)
7.8 1998 Dr Rhodes (gościnnie)
0.0 1998 Dr Rhodes (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Dr Rhodes (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Dr Rhodes (gościnnie)
7.3 1997 Dr Rhodes (gościnnie)
0.0 1997 Dr Rhodes (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Dr Rhodes (gościnnie)
10.0
Rodzinny interes
Built to Last
1997 Dr Rhodes (gościnnie)
6.5
Ludzie miasta
City Hall
1996 Dr Rhodes (gościnnie)
10.0 1996 Dr Rhodes (gościnnie)
8.1 1996 Dr Rhodes (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Dr Rhodes (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Dr Rhodes (gościnnie)
7.8
Relacja Bonnie Hunt
Bonnie Hunt Show, The
1995 Dr Rhodes (gościnnie)
10.0 1995 Dr Rhodes (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dr Rhodes (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Dr Rhodes (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Dr Rhodes (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dr Rhodes (gościnnie)
7.0 1993 Dr Rhodes (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Rhodes (gościnnie)
7.6 1993 Dr Rhodes (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dr Rhodes (gościnnie)
9.0 1992 Dr Rhodes (gościnnie)
7.2 1992 Dr Rhodes (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Dr Rhodes (gościnnie)
6.5
Nowicjusz
Freshman, The
1990 Dr Rhodes (gościnnie)
6.6
Rocky 5
Rocky V
1990 Dr Rhodes (gościnnie)
7.3 1990 Dr Rhodes (gościnnie)
7.4 1990 Dr Rhodes (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Dr Rhodes (gościnnie)
6.8 1988 Dr Rhodes (gościnnie)
5.7 1986 Dr Rhodes (gościnnie)
7.5 1985 Dr Rhodes (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Dr Rhodes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Gant filmy Richard Gant najlepsze filmy Richard Gant zdjęcia Richard Gant galeria Richard Gant biografia Richard Gant nominacje Richard Gant nagrody i wyróżnienia Richard Gant filmografia Richard Gant aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.