Richard Durden
Data urodzenia: dwukrotnie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Alexander Cathcart
7.8
Rodzina Borgiów
The Borgias
2011 Lekarz (gościnnie)
6.3 2011 Alexander Cathcart
6.5
Szepty
Awakening, The
2011 Alexander Cathcart
8.8
Proces norymberski
Nuremberg: Nazis on Trial
2006 Alexander Cathcart
8.0
Złodziejka
Fingersmith
2005 Alexander Cathcart
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Alexander Cathcart
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Alexander Cathcart
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Alexander Cathcart
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Alexander Cathcart
0.0 1995 Alexander Cathcart
6.3
Niewinni
Innocent, The
1993 Alexander Cathcart
9.4 1993 Alexander Cathcart
7.0 1993 Alexander Cathcart
8.0 1991 Alexander Cathcart
7.3 1989 Alexander Cathcart
8.3 1988 Alexander Cathcart
7.9 1986 Alexander Cathcart
0.0 1972 Alexander Cathcart
7.6 1970 Alexander Cathcart
0.0 1969 Alexander Cathcart

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Durden filmy Richard Durden najlepsze filmy Richard Durden zdjęcia Richard Durden galeria Richard Durden biografia Richard Durden nominacje Richard Durden nagrody i wyróżnienia Richard Durden filmografia Richard Durden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.