Richard Cordery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Wujek Desmond
6.9
Wspaniały rok 1939
Glorious 39
2009 Weterynarz
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Orlando Fletcher (gościnnie)
0.0 1997 Charles Foster
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Dr John Cole / Morris Bingham (gościnnie)
0.0 1995 Dan Romilley (gościnnie)
0.0 1992 Malcolm Litoff
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Andrew (gościnnie)
5.5 1984 Chatteris
7.2 1982 Prezenter wiadomości (1988) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Cordery filmy Richard Cordery najlepsze filmy Richard Cordery zdjęcia Richard Cordery galeria Richard Cordery biografia Richard Cordery nominacje Richard Cordery nagrody i wyróżnienia Richard Cordery filmografia Richard Cordery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.