Richard Conte
Data urodzenia: 1910-03-24
Miejsce urodzenia: 1975-04-15
Stan cywilny: Jersey City, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.6 1977 Don Emilio Barzini
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Don Emilio Barzini
8.0 1969 DeLacey (gościnnie)
10.0 1967 Jeff Hoffman (gościnnie)
10.0 1963 Jack Sallas (gościnnie)
10.0 1961 Oren Dunning (gościnnie)
10.0 1961 Dan Diego (gościnnie)
10.0 1961 Kapitan (1962) (gościnnie)
6.0 1961 John Miller (gościnnie)
10.0 1960 Juan Miguel Alvarez (gościnnie)
0.0 1959 Jeff Ryder
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Arnie Seeger (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Edward Hall (gościnnie)
9.0 1958 (gościnnie)
6.8 1958 Wywiadowca (gościnnie)
8.5 1958 Phil Clifford (gościnnie)
10.0 1955 Barney Fowler (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Frank Burns (gościnnie)
7.0 1953 (1953) (gościnnie)
0.0 1952 Jan Morrell
5.5 1952 Harvey Barron (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Conte filmy Richard Conte najlepsze filmy Richard Conte zdjęcia Richard Conte galeria Richard Conte biografia Richard Conte nominacje Richard Conte nagrody i wyróżnienia Richard Conte filmografia Richard Conte aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.