Richard Chaves
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1995 Szef (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Por. Paul Ironhorse (1988-1989)
5.7 1986 Carlos Mendez (gościnnie)
7.4
Świadek
Witness
1985 Detektyw z wydziału zabójstw
7.5 1985 Det. Anthony M. Lopez / Manny / Enrique (gościnnie)
7.1 1982 Tim Potts (gościnnie)
7.7 1977 Bobo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Chaves filmy Richard Chaves najlepsze filmy Richard Chaves zdjęcia Richard Chaves galeria Richard Chaves biografia Richard Chaves nominacje Richard Chaves nagrody i wyróżnienia Richard Chaves filmografia Richard Chaves aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.