Richard Bull
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1987 (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Everett (1988) (gościnnie)
5.5 1984 Roger Dillon, adwokat Normana (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Doktor (gościnnie)
7.5 1982 sędzia (1984-1985)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pan Furillo (gościnnie)
7.0 1979 Glenn McMillen (gościnnie)
6.8 1977 Dr Bonham (gościnnie)
10.0 1976 (gościnnie)
7.5 1974 Pan Ryland (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Nels Oleson
7.8
Mściciel
High Plains Drifter
1973 Asa Goodwin
7.0 1973 Pan Strather / J.I. Fletcher / Moore / Safian (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Pan Zahn(gościnnie)
10.0 1971 Wilson (gościnnie)
10.0 1971 Sędzia Thatcher
9.0 1969 Cruickshank (gościnnie)
6.4 1968 Doktor Shirmer (gościnnie)
7.7 1968 Detektyw
6.5
Godzina ognia
Hour of the Gun
1967 Thomas Fitch
7.2 1967 Bernard Cord (1968) / Frank Devereau (1969) / Doktor Lambert Whitaker (1969) / Profesor Edmund Crows
6.0 1966 Osoba wydająca pieniądze (gościnnie)
10.0 1966 Arthur Lacey / Artie Faulkner / Byron Sanders / Peterson (gościnnie)
6.6 1966 Oliver Donovan (gościnnie)
8.5 1966 Lewis (gościnnie)
7.5
Szatański wirus
Satan Bug, The
1965 Eric Cavanaugh
8.4 1965 Monroe (gościnnie)
8.6 1965 Blaine (1966) (gościnnie)
8.8 1964 John Alden (gościnnie)
7.0 1964 Psychiatra (gościnnie)
6.0 1962 Phil Whitman (gościnnie)
6.2 1962 Doktor (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Dr Michaels (gościnnie)
7.0 1961 Dr Jack Taylor (gościnnie)
5.9 1960 Bill Lindsay / Jackson (gościnnie)
8.0 1960 Pani Rhodes (gościnnie)
7.4 1959 Jess Hill (gościnnie)
7.4 1955 Nort (gościnnie)
6.5 1952 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Bull filmy Richard Bull najlepsze filmy Richard Bull zdjęcia Richard Bull galeria Richard Bull biografia Richard Bull nominacje Richard Bull nagrody i wyróżnienia Richard Bull filmografia Richard Bull aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.