Richard Brooks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.5
Słodki ptak młodości (1962)
Sweet Bird of Youth
8.1

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
7.8 2007 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
8.2 2002 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
6.7 1999 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
6.2
Belfer
Substitute, The
1996 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
7.6 1993 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
9.0 1992 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
8.2
Spać ze złem
To Sleep with Anger
1990 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
6.5
Sajgon
Off Limits
1988 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
10.0 1986 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
4.1
Trofeum zabójcy
Badge of the Assassin
1985 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
6.2 1985 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)
10.0 1961 Inspektor miejski Mark Boulware (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Brooks filmy Richard Brooks najlepsze filmy Richard Brooks zdjęcia Richard Brooks galeria Richard Brooks biografia Richard Brooks nominacje Richard Brooks nagrody i wyróżnienia Richard Brooks filmografia Richard Brooks aktor Richard Brooks reżyser Richard Brooks scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.