Richard Albrecht
Data urodzenia: Manchester

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Dr Snow
7.4
Człowiek, który płakał
Man Who Cried, The
2000 Ojciec zastępczy
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Oliver (gościnnie)
7.5 1996 Stone Mason
6.8 1992 Johnson (gościnnie)
10.0 1980 Konstabl (gościnnie)
8.7 1977 Pearson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Albrecht filmy Richard Albrecht najlepsze filmy Richard Albrecht zdjęcia Richard Albrecht galeria Richard Albrecht biografia Richard Albrecht nominacje Richard Albrecht nagrody i wyróżnienia Richard Albrecht filmografia Richard Albrecht aktor Richard Albrecht scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.