Ricco Ross
Data urodzenia: 1960-04-16
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Daniel Clark
7.5 2009 Marvin Kelly
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Reporter (gościnnie)
7.3 1996 Strażnik
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Larron (gościnnie)
7.1
Hakerzy
Hackers
1995 Reporter
7.0 1995 (gościnnie)
0.0 1993 Greg Dacosta
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Kassim (gościnnie)
8.0 1991 Karl Richfield
7.0 1991 Gary (gościnnie)
8.7 1990 Liftman (gościnnie)
7.3 1990 Miles Caufield (gościnnie)
5.8 1989 Druga ofiara
6.5
Rzeka wichru
Slipstream
1989 Facet przy stoliku
7.7 1986 Szeregowiec R. Frost
0.0 1985 Edsom (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Tyler (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Dyrektor cyrku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ricco Ross filmy Ricco Ross najlepsze filmy Ricco Ross zdjęcia Ricco Ross galeria Ricco Ross biografia Ricco Ross nominacje Ricco Ross nagrody i wyróżnienia Ricco Ross filmografia Ricco Ross aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.