Riccardo Scamarcio
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Złodziej w hotelu
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012 Złodziej w hotelu
7.6 2011
7.7 2011 Angelo Caronia
7.8
Poliss
Polisse
2011 Francesco
7.3 2010 Tommaso Cantone
6.5
Samotność liczb pierwszych
Solitudine dei numeri primi, La
2010 Mattia Balossino
3.0 2010 Giano
4.9
Na pierwszej linii
Prima linea, La
2009 Sergio Segio
3.8 2009 Pinuccio
8.1
Czarna strzała
Freccia nera, La
2006 Marco di Monteforte

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Riccardo Scamarcio filmy Riccardo Scamarcio najlepsze filmy Riccardo Scamarcio zdjęcia Riccardo Scamarcio galeria Riccardo Scamarcio biografia Riccardo Scamarcio nominacje Riccardo Scamarcio nagrody i wyróżnienia Riccardo Scamarcio filmografia Riccardo Scamarcio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.