Rica Fukami
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2008 Kiriko Suma (głos)
10.0 2008 Sakie Yokota (głos)
7.2
Appleseed: Ex Machina
Ekusu makina
2007 Yoshino (głos)
8.3 2006 Chen (głos)
5.9 2006 Yggdrasil (głos)
9.1 2006 Kobieta z Kosmosu (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Liza (głos)
6.8 2004 Elsa (głos) (gościnnie)
10.0 2004 Regine (głos)
7.9 2003 Donna Walker (głos)
9.0 2003 Carmen (głos)
8.7
W poszukiwaniu pełni księżyca
Full Moon wo Sagashite
2002 Suzu Imamura (głos)
5.8 2002 Ophanimon
8.0 2001 Spoor (głos)
8.2 2000 Spoor
6.8 1999 Hamil (głos)
4.0 1999 Viola (głos)
7.0 1998 Angela
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Sailor Stars
1996 Minako Aino - Sailor Venus (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Minako Aino / Czarodziejka z Wenus / Reika Nishimura (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca: Sailor Moon Super S - Odcinki specjalne
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S Special
1995 Minako Aino / Czarodziejka z Wenus (głos)
7.2 1995 Aquelda (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon S
1994 Minako Aino / Czarodziejka z Wenus (głos)
8.5 1994 Myung Fang Lone (głos)
7.0 1994 Setsuko (głos)
7.8
Czarodziejka z księżyca - Serca w lodzie
Bishôjo senshi Sailor Moon S: The Movie
1994 Minako Aino / Czarodziejka z Wenus (głos)
7.7
Czarodziejka z księżyca: Sailor Moon Super S - The Movie
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S: The Movie
1994 Minako Aino / Czarodziejka z Wenus (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Kaguya (głos)
7.0 1993 Helen Jackson
7.7
Czarodziejka z księżyca: Sailor Moon R - The Movie
Bishôjo senshi Sailor Moon R: The Movie
1993 Minako Aino / Czarodziejka z Wenus (głos)
8.0
Kroniki Wojny na Lodoss
Lodoss to senki
1990 Riara (głos)
0.0 1989 Hiroko (głos)
7.8
Sally Czarownica
Mahô tsukai Sally II
1989 Hiroko (głos)
7.0 1989 Ôtawara
9.0 1985 Kazuya Uesugi (głos)
0.0 1984 Touta Fuyuki
6.0 1983 Książę Tongari (głos) (gościnnie)
7.0 1982 Dziewczyna (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rica Fukami filmy Rica Fukami najlepsze filmy Rica Fukami zdjęcia Rica Fukami galeria Rica Fukami biografia Rica Fukami nominacje Rica Fukami nagrody i wyróżnienia Rica Fukami filmografia Rica Fukami aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.