Ric Sarabia
Data urodzenia: 1970-01-01
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Janette Sarabia (08.10.1994 - 08.10.1999, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.3 2009 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
8.7 2006 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.5 2005 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.5 2002 Willie (gościnnie)
7.3 2002 Darryl Broadman (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
6.1
O czym marzą faceci
One Night at McCool's
2001 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.6 2001 Facet S&M (gościnnie)
7.3 2001 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
6.8 2000 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Walczący Doktor (gościnnie)
6.7 1999 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.6 1999 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
6.6
Osiem głów w torbie
8 Heads in a Duffel Bag
1997 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
10.0 1997 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kurator więzienny (gościnnie)
5.6
Renegaci
Renegades
1989 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
7.7
Kapitan Power i żołnierze przyszłości
Captain Power and the Soldiers of the Future
1987 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
8.1 1987 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
6.5 1986 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
0.0 1986 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)
8.1 1985 Nieprzystępny nauczyciel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ric Sarabia filmy Ric Sarabia najlepsze filmy Ric Sarabia zdjęcia Ric Sarabia galeria Ric Sarabia biografia Ric Sarabia nominacje Ric Sarabia nagrody i wyróżnienia Ric Sarabia filmografia Ric Sarabia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.