Rhondda Findleton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 Tess Delaney
8.0 2004 Rita Molloy
6.4 2002 Carol Hunter
10.0 2000 Karin Schumaker
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Christine Inglis / Sharon Ellison (gościnnie)
10.0 1997 Anne Wilmont (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Freda Holland (gościnnie)
10.0 1989 Jenny Mitcham (gościnnie)
8.0 1981 Nancy Hutton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rhondda Findleton filmy Rhondda Findleton najlepsze filmy Rhondda Findleton zdjęcia Rhondda Findleton galeria Rhondda Findleton biografia Rhondda Findleton nominacje Rhondda Findleton nagrody i wyróżnienia Rhondda Findleton filmografia Rhondda Findleton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.