Reynaldo Gallegos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Vales (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Raoul (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Cristobel (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Cristobel (gościnnie)
7.5 2005 Cristobel (gościnnie)
7.3 2004 Jose Martinez (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Cristobel (gościnnie)
7.5 2002 Eddie Dial (gościnnie)
7.3 2002 Jesse Navedo (2005) (gościnnie)
7.3 2001 Cristobel (gościnnie)
9.1 2000 Cristobel (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Cristobel (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Julio Maytorena (gościnnie)
7.6 1999 Cristobel (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Cristobel (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Cristobel (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Cristobel (gościnnie)
7.6 1993 Cristobel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Reynaldo Gallegos filmy Reynaldo Gallegos najlepsze filmy Reynaldo Gallegos zdjęcia Reynaldo Gallegos galeria Reynaldo Gallegos biografia Reynaldo Gallegos nominacje Reynaldo Gallegos nagrody i wyróżnienia Reynaldo Gallegos filmografia Reynaldo Gallegos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.