Renzo Montagnani
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Gandolfi (gościnnie (1998))
8.0
Narzeczeni
Promessi sposi, I
1989 Don Ferrante
8.3
Podróże z Anitą
Viaggio con Anita
1979 Omero
6.2
Korzenie mafii
Alle origini della mafia
1976 Antonio Mastrangelo
7.6
Przygody Rabina Jakuba
Aventures de Rabbi Jacob, Les
1973 Fares
7.0 1970 Caco
1.0 1965

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renzo Montagnani filmy Renzo Montagnani najlepsze filmy Renzo Montagnani zdjęcia Renzo Montagnani galeria Renzo Montagnani biografia Renzo Montagnani nominacje Renzo Montagnani nagrody i wyróżnienia Renzo Montagnani filmografia Renzo Montagnani aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.