Renu Setna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Dilip
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mihir Gupta (gościnnie)
0.0 1995 Pan Kapoor (gościnnie)
0.0 1989 Pan Choudri (gościnnie)
0.0 1989 Sunil Gupta (gościnnie)
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Achmet (gościnnie)
0.0 1985 Dr Malik (gościnnie)
7.0
Fucha
Moonlighting
1982 Właściciel komisu
7.0
Fucha
Moonlighting
1982 Właściciel komisu
10.0 1981 Pan Patel (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Pan Ram (gościnnie)
8.0 1979 Pan Sharma (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Muza
1.0 1975 (gościnnie)
8.0 1974 Macharadża (gościnnie)
8.7
24 godziny na dobę
Open All Hours
1973 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 1966 Azmat Khan (gościnnie)
8.8 1964 Pan Chaudri
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Praktykant lekarski (gościnnie)
8.6 1962 Maulvi Saheb (1978) (gościnnie)
4.7 1955 Mohinder Singh (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renu Setna filmy Renu Setna najlepsze filmy Renu Setna zdjęcia Renu Setna galeria Renu Setna biografia Renu Setna nominacje Renu Setna nagrody i wyróżnienia Renu Setna filmografia Renu Setna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.