Renee Tenison
Data urodzenia: 1968-12-02
Miejsce urodzenia: Caldwell, Idaho, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2003 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
4.7 1998 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
6.4
Mortal Kombat: Porwanie
Mortal Kombat: Conquest
1998 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
10.0 1996 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
6.9 1996 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
5.3 1996 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
8.0 1995 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
7.0 1993 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
9.0 1992 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
8.2 1989 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Macadamia / Topsy / Marla (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renee Tenison filmy Renee Tenison najlepsze filmy Renee Tenison zdjęcia Renee Tenison galeria Renee Tenison biografia Renee Tenison nominacje Renee Tenison nagrody i wyróżnienia Renee Tenison filmografia Renee Tenison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.