Renée Faure
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1989 Juliette de la Monnerie
0.0 1985 (gościnnie)
5.5 1980 Madam Latécoère
0.0 1972 Pani Dambreville
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Constance Angellier
7.5
Słynne ucieczki
Évasions célebres, Les
1972 Księżna de Condé

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renée Faure filmy Renée Faure najlepsze filmy Renée Faure zdjęcia Renée Faure galeria Renée Faure biografia Renée Faure nominacje Renée Faure nagrody i wyróżnienia Renée Faure filmografia Renée Faure aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.