Renee Faia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sędzia Fletcher
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Pixie Krotch (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Kobieta (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Colleen (gościnnie)
7.4 1990 Alice (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Peggy Kimball (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renee Faia filmy Renee Faia najlepsze filmy Renee Faia zdjęcia Renee Faia galeria Renee Faia biografia Renee Faia nominacje Renee Faia nagrody i wyróżnienia Renee Faia filmografia Renee Faia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.