Rene Rosado
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Fernando Para (gościnnie)
0.0 2010 Fernando Para (gościnnie)
7.1 2008 Julio (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Fernando Para (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Hiszpańskie dziecko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rene Rosado filmy Rene Rosado najlepsze filmy Rene Rosado zdjęcia Rene Rosado galeria Rene Rosado biografia Rene Rosado nominacje Rene Rosado nagrody i wyróżnienia Rene Rosado filmografia Rene Rosado aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.