René Hofschneider
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 (gościnnie)
7.5 2002 Dr Strangelove
0.0 2001 Albrecht Behnken (gościnnie)
5.2 2001 Kai Berger (gościnnie)
7.0 1997 Marholz (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Jürgen Kemmer (gościnnie)
0.0 1995 Manfred Lennart (gościnnie)
6.5 1992 Heiner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

René Hofschneider filmy René Hofschneider najlepsze filmy René Hofschneider zdjęcia René Hofschneider galeria René Hofschneider biografia René Hofschneider nominacje René Hofschneider nagrody i wyróżnienia René Hofschneider filmografia René Hofschneider aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.