Renato Salvatori
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1976 Dr Scalambri
6.2
Korzenie mafii
Alle origini della mafia
1976 Kapitan
2.8
Na spotkanie radosnej śmierci
Au rendez-vous de la mort joyeuse
1973 Henri
7.1 1969 Teddy Sanchez
7.2
Harem
Harem, L'
1967
0.0 1963 Francis
8.5
Miecz i waga
Glaive et la balance, Le
1963 François Corbier

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renato Salvatori filmy Renato Salvatori najlepsze filmy Renato Salvatori zdjęcia Renato Salvatori galeria Renato Salvatori biografia Renato Salvatori nominacje Renato Salvatori nagrody i wyróżnienia Renato Salvatori filmografia Renato Salvatori aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.