Renate Krößner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2001 Gerda Hennebach (gościnnie)
8.0 1998 Doktor Emma Kolbe (gościnnie)
0.0 1996 Birgit Riedel (gościnnie)
0.0 1996 Lisa
0.0 1996 Theres Spitzer
0.0 1995 Hanne Schenk (gościnnie)
5.0 1994 Daniela Lohmann (gościnnie)
5.0 1981 Ingrid Stein (gościnnie)
7.0 1978 Susanne Wahlstedt (gościnnie)
7.8 1977 Rita Bocholt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renate Krößner filmy Renate Krößner najlepsze filmy Renate Krößner zdjęcia Renate Krößner galeria Renate Krößner biografia Renate Krößner nominacje Renate Krößner nagrody i wyróżnienia Renate Krößner filmografia Renate Krößner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.