Renate Grosser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pani Osterloh
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993 Mathilde
7.0 1978 Matka Dipp (gościnnie)
7.8 1977 Pielęgniarka (gościnnie)
0.0 1975 Frieda(gościnnie)
6.2 1974 Frau Schliebach / Michaela Scheu / Frau Lomer / Margarete Paporski (g
10.0 1969 Wilma Dommel / Grete Beyfuß (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Renate Grosser filmy Renate Grosser najlepsze filmy Renate Grosser zdjęcia Renate Grosser galeria Renate Grosser biografia Renate Grosser nominacje Renate Grosser nagrody i wyróżnienia Renate Grosser filmografia Renate Grosser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.