Remy Auberjonois
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Mężczyzna w wykrochmalonej koszuli
8.0 2011 William Pritchard (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Theodore Hardeen (gościnnie)
6.5
The International
International, The
2009 Dr Emerson (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Marc Parillo (gościnnie)
8.0 2007 Dr Emerson (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Pan Albin (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Phillip Seepman (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dr Emerson (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Kelner (gościnnie)
5.7 1986 Dr Emerson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Remy Auberjonois filmy Remy Auberjonois najlepsze filmy Remy Auberjonois zdjęcia Remy Auberjonois galeria Remy Auberjonois biografia Remy Auberjonois nominacje Remy Auberjonois nagrody i wyróżnienia Remy Auberjonois filmografia Remy Auberjonois aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.