Reiko Suzuki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2011 Roxanne (głos) (gościnnie)
8.1 2010 Sprzedawca biletów na łódki (głos)
8.3 2008 Samantha (głos) (gościnnie)
8.2 2007 Megabaa (głos)
8.8 2006 Okuma (głos)
6.7 2006 Yoko Tsunematsu (głos) (gościnnie)
9.1 2006 Kaa-chan (głos) (gościnnie)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 Goldva (głos)
7.6 2003 Yura (głos)
8.8 2002 Starsza kobieta (głos)
7.4 2001 Sarah (głos)
9.0 2001 Chłopak (głos) (gościnnie)
9.0 1997 Babcia Hany (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Chie (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Goinkyo (głos)
9.0 1989 Babcia (głos)
8.0 1989 Baa-san (głos)
8.2
Mój sąsiad Totoro
Tonari no Totoro
1988 Stara kobieta z Honke (głos)
7.8 1987 Babunia (głos)
8.5
Mała Dama
Lady Lady
1986 Brenda (głos)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 (głos)
7.3 1984 Toya (głos)
7.1
Pani Łyżeczka
Spoon Obaasan
1983 Dama / Yolebiene (głos)
8.0
Kapitan Jastrząb
Kyaputen Tsubasa
1983 Kazuo Tachibaba / Masaru (głos)
10.0 1981 (głos)
7.5 1979 Fam Bow (głos) (gościnnie)
10.0
Lu Lu i cudowny kwiat
Hana no ko Lunlun
1979 Babcia (głos)
7.7
Baseballista
Ippatsu kanta-kun
1977 Yokichi
5.5 1975 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Reiko Suzuki filmy Reiko Suzuki najlepsze filmy Reiko Suzuki zdjęcia Reiko Suzuki galeria Reiko Suzuki biografia Reiko Suzuki nominacje Reiko Suzuki nagrody i wyróżnienia Reiko Suzuki filmografia Reiko Suzuki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.