Reiko Aylesworth
Data urodzenia: 1972-12-09
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Reiko Aylesworth jest w 1/4 japonką. Kiedy miała 13 lat jej rodzina przeprowadziła się do Seattle, Washington, gdzie zaczęła grać. Po studiach przeprowadziła się do Nowego Jorku
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Amy (gościnnie)
2.7 2010 Amy (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Amy (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Nora Vashey (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Amy (gościnnie)
7.0
Jak obrabować Micka Jaggera
Knights of Prosperity, The
2007 Amy (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Amy (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Amy (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Amy (gościnnie)
6.7
Ambasada USA
American Embassy, The
2002 Amy (gościnnie)
3.7 2001 Amy (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Amy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Chandra Moore (2004) (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Amy (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Amy (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Amy (gościnnie)
8.4 1998 Amy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Reiko Aylesworth filmy Reiko Aylesworth najlepsze filmy Reiko Aylesworth zdjęcia Reiko Aylesworth galeria Reiko Aylesworth biografia Reiko Aylesworth nominacje Reiko Aylesworth nagrody i wyróżnienia Reiko Aylesworth filmografia Reiko Aylesworth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.