Reginald Marsh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Ojciec Chancy
8.7 1989 Undertaker (gościnnie)
10.0 1984 Dr Melford (gościnnie)
7.4 1981 Sir Arnold Trowbridge (gościnnie)
0.0 1979 Higby
7.0 1979 Sir Dennis Hodge
8.0 1979 Johnny Winstanley (gościnnie)
0.0 1978 Harrison (gościnnie)
0.0 1976 Pan Atkinson(gościnnie)
3.6 1976 Humphrey
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Pan / Andrew
0.0 1974 Pan Winterbottom
5.5 1974 Inspektor Henderson
0.0 1972 Sorenson (gościnnie)
0.0 1972 Konkurujący Skipper (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Dr Fowler (gościnnie)
10.0 1971 Sir Arthur Tillyard (gościnnie)
0.0 1970 Orman (gościnnie)
9.0 1970 (gościnnie)
7.6 1970 Dennis Masters (gościnnie)
0.0 1969 Reggie (gościnnie)
0.0 1967 Seymour Tancred
0.0 1966 Herbert Blakey(gościnnie)
0.0 1966 Kapitan Brenner / Chief Insp. Filmer (gościnnie)
10.0 1965 Ben Heuston (1965) (gościnnie)
10.0 1964 Arthur (gościnnie)
8.8 1964 Reg Lamont (1982-1984)
0.0 1963 Arthur Sugden / Wally
8.6 1962 Curry (1962) / Reg Peterson (1963) / Unsworth (1965) / Jack Rossall (1969) / Gifford (1973)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Ed Brown (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Higby (1963) (gościnnie)
5.5 1960 Dave Smith (1962-1976)
0.0 1959 Harry Hemlyn / Inspektor Fletcher (gościnnie)
7.6 1955 Pijak
4.7 1955 Pan Bellamy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Reginald Marsh filmy Reginald Marsh najlepsze filmy Reginald Marsh zdjęcia Reginald Marsh galeria Reginald Marsh biografia Reginald Marsh nominacje Reginald Marsh nagrody i wyróżnienia Reginald Marsh filmografia Reginald Marsh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.