Reginald James
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Agent Harper (gościnnie)
0.0 2009 Agent Harper (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Agent Harper (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Agent Harper (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Agent Harper (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Agent Harper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Reginald James filmy Reginald James najlepsze filmy Reginald James zdjęcia Reginald James galeria Reginald James biografia Reginald James nominacje Reginald James nagrody i wyróżnienia Reginald James filmografia Reginald James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.