Regina Duarte
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Maria Elisa
7.8 2008 (gościnnie) (ona sama)
7.0 2008 Valdete
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Helena
0.0 2003 Maria Felix
2.0 2002 Andréa Vargas
0.0 2000
9.1
Życie jak muzyka
Chiquinha Gonzaga
1999 Francisca 'Chiquinha' Edwiges Neves Gonzaga
8.5 1997 Helena Viana
7.3
Historia miłości
História de Amor
1995 Helena Soares
0.0 1994 Shirley Terezinha
0.0 1990 Maria do Carmo Pereira
6.0
Supermodelka
Top Model
1989 Flora
10.0
Za wszelką cenę
Vale Tudo
1988 Raquel Accioly
6.0 1985 Porcina
10.0 1984 Joana
0.0 1983 Alma
0.0 1982 Luana Camará
0.0 1979 Malu
0.0 1977 Nina
0.0 1974 Bárbara
0.0 1973 Cecília
0.0 1972 Simone Marques
0.0 1971 Patrícia
0.0 1970 Ritinha
0.0 1969 Pom Pom
0.0 1969 Andréa
0.0 1969 Melissa
0.0 1968 Regina
0.0 1968 Carolina
0.0 1967 Bete
0.0 1966 Inesita
0.0 1966 Lilian
0.0 1965 Malu
0.0 1965 Isabel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Regina Duarte filmy Regina Duarte najlepsze filmy Regina Duarte zdjęcia Regina Duarte galeria Regina Duarte biografia Regina Duarte nominacje Regina Duarte nagrody i wyróżnienia Regina Duarte filmografia Regina Duarte aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.