Regiane Alves
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Joana
7.8 2008 (gościnnie) (ona sama)
0.0 2007 Aline(gościnnie)
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Alice
0.0 2004 Elizabeth Emerenciana "Belinha" Pereira
1.5 2003 Dóris De Souza Duarte
2.0 2002 Leticia Moreno
9.0 2000 Clara
0.0 2000 Rosalia Olinto
0.0 1998 Ana Clara Gouveia Prates

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Regiane Alves filmy Regiane Alves najlepsze filmy Regiane Alves zdjęcia Regiane Alves galeria Regiane Alves biografia Regiane Alves nominacje Regiane Alves nagrody i wyróżnienia Regiane Alves filmografia Regiane Alves aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.